Uncategorized

Tervetuloa Kristallikimara-blogiin!

                                                             
Olen kahden teini-ikäisen tyttäreni kanssa pohdiskellut, että blogin pitäminen voisi olla hauska yhteinen harrastus. Tässä tulisi vuoroin esille jokaisen omat kiinnostuksen kohteet, sekä joitakin asioita elämästämme.
Me rakastamme kauniita asioita, kuten  sisustusta, muotia ja  kosmetiikkaa. Maailmalla matkaaminen ja urheilu ovat myös lähellä sydäntä. Lueskelemme paljon ja kädentaitoja on kehitetty jo pienestä pitäen. Olipa kyseessä sitten joku vaate tai sisustuselementti, niin melkein aina tulee pohdittua, että miksei tuota voisi tehdä itsekin. Tulemme jakamaan vinkkejä ja ideoita kyseisiin aiheisiin liittyen.

Toivotamme sinulle hyviä lukuhetkiä, toivottavasti viihdyt blogimme seurassa!
                                                                             With love,
                                                                           Mysterious M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.