Lifestyle

Suloinen joululahja

Aloitetaanpa ensimmäinen postaus viime joulusta. Ennnen joulua olin esittänyt toiveen
statement-korusta. Olin jo pitkän aikaa silmäillyt  blogeista, esim. Strictly Style hienoja statement-koruja, mutta silmiini ei ollut vielä mieluisaa sattunut. Niinpä jätin vihjeen tyttärille, sillä mieheni ei ehkä olisi sellaista osannut alkaa etsiskelemään. Sain ohjeen olla ostamatta mitään itselleni ennen joulua. Sitten lähempänä joulua alkoi työhuoneen pöydältä löytyä milloin yksittäisiä helmiä, milloin pihdit ja metallilankaa. No, tämähän ei ole uutta meidän perheessä, kun aina joku on jotain näpräämässä ja en silloin kiinnittänyt siihen mitään erityistä huomiota. Niinpä aattona löysin mitä suloisimman statement-korun, joka oli 12-vuotias tyttäreni itse taidokkaasti tehnyt. Tämä ylläni olen saanut kehuja ja olen ollut korusta ylpeä.

Tämän uudemman statement-korun löysin viikko sitten Glitteristä ja hintaa sillä oli 15e. Kaunis on tämäkin, mutta lahjaksi saatu on ehdottomasti rakkaampi.
Mitäs pidätte?

                with love,
           M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *