Ihonhoito,  Kosmetiikka

15v Nuoren naisen ihonhoito

Minun ihoni on aika helppohoitoinen. Se on hieman kuiva, jonka takia minulle tulee välillä miliumeja, mutta saan ne poistettua kosteuttamalla ihoni kunnolla. Yllä olevassa kuvassa on kaikki vaivaiset ihonhoitotuotteet (ainakin äitiini verrattuna), joita  käytän. Olen hoitanut ihoani säännöllisesti kolmisen vuotta. Ensimmäinen vuosi meni etsiessä sopivaa merkkiä. Aluksi käytin Avenia, joka oli ehkä liian mieto, sitten Cliniciä, joka oli aivan liian raju ja sai miliumit lisääntymään räjähdysmäisesti. Sitten Stockmannilla suositeltiin minulle Clarinsin nuorisosarjaa, ja sitä olen tyytyväisenä käyttänyt n. 2 vuotta.

Tässä on ne tuotteet, joita käytän päivittäin. Aamulla pyyhin kasvoni Clarinsin Daily Energizer Wake-Up Booster-kasvovedellä, jonka jälkeen laitan Daily Energizer Cream-kosteusvoidetta. Sen jälkeen vuorossa on Dermalogican Barrier repair, jota laitan äidin neuvosta suojaamaan ihoa.
Iltaisin käytän edellä mainittujen lisäksi Daily Energizer Cleansing Geliä meikkien poistoon.
Lisäsin kuvaan myös Orion Pharman Bevita-huulivoiteen, joka on ollut talvella loistava parantamaan rohtuneet huulet.
Viimeisenä esittelen ne tuotteet, joita käytän vain satunnaisesti.             
Eli jos kasvoissani on näppylöitä, laitan niihin Kiehlsin Deep Pore Cleansing Masque-savinaamiota, joka on todella riittoisaa! Olen käyttänyt tätä jo monta vuotta, mutta purkista on vielä kolme neljäsosaa jäljellä. Purkin kyljessä lukee, että savinaamio on valmistettu Amazon-joen savesta, joka oli mielestäni hyvä juttu.
Aina saunan jälkeen (muistaessani) kuorin kasvot Dermologican Daily Microfoliantilla, ja laitan sen jälkeen Clarinsin HydraQuench Cream-Mask-kosteuttavan naamion.
Suosittelen kaikkia tuotteita lämpimästi nuorille, joilla on samanlainen kuiva iho kuin minulla!
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.