Kosmetiikka

LivBox Helmikuu!

Vihdoin se tuli! Eli siis helmikuun LivBox oli saapunut postiin ja tottakai sitä lähdettiin heti juoksulaukkaa hakemaan. Sitten piti vain odottaa, että kaikki asianomaiset (perheen naiset) saapuisivat kotiin, ennen kun paketin saisi repiä auki. Lopulta viimeisetkin mattimyöhäset saivat ulkotakit päältään ja paketin ihania pinkkejä silkkipapereita pääsi aukomaan. Tällä kertaa paketti sisälsi muutaman vähän isomman tuotteen ja pari pientäkin oli mahtunut mukaan…
Helmikuun tuotteet olivat:
  • essie-kynsilakka (muchi, muchi)
  • Olay Regenerist-ihonhoitosarja (3 Point Super Serum, 3 Point Treatment Cream ja Night Renewal Elixir)
  • John Galliano-hajuvesi (Parlez-moi d’Amour, Eau de Toilette 10 ml)
  • We Care Icon-vartalovoi (Love Story Body Butter)

Nyt vaan tuotteita kokeilemaan ja kokemuksista postaamme myöhemmin!
with love, 
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.