Kosmetiikka

Tuotekokeiluja

LivBoxista löytyi ihastuttava, ruusuisen vaaleanpunainen Essien lakka: Muchi, Muchi. Olen lakannut kolme kerrosta ja täysin se ei peitä, mutta tulos on luonnollinen. Tämä väri sopii niille, jotka haluavat huomaamattoman, melkein nuden lopputuloksen. 12-v tyttäreni ihastui ikihyväksi ja aikoo käyttää tätä pohjalakkana omissa ystävänpäiväkynsissä. Tästä myöhemmin lisää..

Toinen ruusunpunainen sävy löytyi myös We care icon Love Story Bodybutterista. Tuoksu oli miellyttävän hento ja ei pistänyt nenään. Voide oli paksuhkoa ja sitä piti kaivella purkista, spaattelia olisi kaivattu, mutta se levittyi suhteellisen helposti saunan pehmittämälle iholle. Paksu koostumus kyllä vei hieman enemmän aikaa imeytyä. Normaalisti käyttämäni vartalovoiteiden levittämisen jälkeen pystyy pukeutumaan miltei heti. Tämän kanssa piti kyllä tovi odotella. Ihan ok uusi tuttavuus.

with love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.