Sisustaminen

Soma sisustuselementti

Viime syksynä Strictly style blogissa esiteltiin kauniita säilytysmaljakoita. Hänen ihanassa kylpyhuoneessaan ne näyttivät niin hienoilta, että huomasin itsekin silmäileväni vastaavanlaisia kulhoja/maljakoita/purkkeja ostoksilla ollessani. Pentikin liikkeestä bongasin tämän soman purkin ja se sopi täydellisesti vanulapuille. Kansi on tosi raskas, joten sen kanssa tulee olla huolellinen, ettei se aamun kiireessä tipu varpaille. Juuri mainitun syyn takia tämä on kielletty nuoremmalta tyttäreltä, koska hän ei vielä yletä ottamaan hyllyn päältä tästä rasiasta. Hänellä on hyllyssän ikioma purkki .

                                                       with love,    
                                                             M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.