Käsityöt

Pirteä neulemekko jämälangoista

Siivoilin viime talvena lankavarastojani ja koska olen himokutoja, löytyi nurkista ja nurkan takaa pieniä ja suurempiakin neuleista ylijääneitä lankakeriä. Lisäksi olin saanut mieheni tädiltä kassillisen lankoja, joita hän ei enää tarvinnut. Jonkin aikaa siinä pähkäilin ja aloin miettiä mitä näistä keristä saisi aikaan ja lopputuloksena oli neulemekko. Mekko oli helppo toteuttaa, sillä se on ainaoikeaa neuletta. Tein sen kahdesta eri kappaleesta ja hihat erikseen. Langan värisävyjen vaihtokohdissa tuli olla tarkkana, jotta lopputuloksesta tuli siisti. Muutoin vain lisäilin eri värejä neulokseen mukaan. Slimmasin vyötärön kohdalla ja lisäilin taas rinnan alla. Helppo toteuttaa. Nyt kaikkien muidenkin jämälangat käyttöön ja nauttimaan kutomisen terapeuttisesta voimasta!
       with love,
     M

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *