Käsityöt

Tuunatut Converset

Sain pari vuotta sitten hempeät vaaleanpunaiset Converset, joita olen jo pitkän aikaa käyttänyt. Ne kuitenkin olivat jo niin kuluneet, että päätin tuunata ne. Aluksi pesin kengät pesukoneessa (neljässä kympissä) Sitten kävin ostamassa Sinellistä tarra-arkkeja, joissa oli pieniä pyöreitä timantteja, jotka liimasin kengän kumikärkeen. Yksi tarra-arkki maksoi 2.50e ja siinä oli n. 100 erikokoista timanttia. Minulta meni aika monta arkkia, koska käytin vain kaikkein isoimmat timantit.
Kiinnittämisessä  kesti aika kauan, enkä ole vielä pitänyt kenkiä ulkona kertaakaan, mutta luulen että ne pysyvät ihan hyvin, jos on kuivaa. Yritin pestä kenkien alkuperäiset nauhat, mutta ne eivät puhdistuneet täysin, joten ostin Nappitalosta vaaleanpunaista organza-nauhaa kengännauhoiksi.
Minulla ja pikkusiskolla Converse-kenkiä on kertynyt jo 5 paria ja lisää on tulossa. Värit vaihtelevat kaikissa mahdollisissa punaisen sävyissä, ja yhdet sinisetkin on mahtunut mukaan joukkoon. Synttärilahjalistallakin on valkoiset varrettomat Converset, saa nähdä saanko ne, sillä äidin mielestä niitä on jo ihan riittävästi…
                                                       with love,
                                                              m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *