Matkustaminen

Pieni irtiotto arjesta

Tätä oli odotettu! Kauan kaivatun hiihtoloman kunniaksi päätimme tehdä risteilyn Tukholmaan Silja Symphonylla. Olemme reissanneet ennenkin hiihtolomilla Tukholmaan, joten tästä on tullut jo perinne meidän perheelle. Illan asuksi valitsin itselleni viime keväänä hankitun paljettimekon. Mekolla on ollut käyttöä, sillä se käy värikkyytensä vuoksi niin keväällä, kuin pikkujouluaikaankin. Mekko on takaa täysin matta ja musta.
                              Laukuksi valitsin mustan paljettilaukun, joka sopi mekkooni kuin nakutettu.

Nuoren neidin hiukset oli kiharrettu ja timantit aseteltu päätä kiertävään  lettiin, jonka hän oli itse taiteillut.

                                              
                                             Matkalaukut mukaan ja Stockholm, here we come!
 Maistelimme alkajaisiksi drinkkejä, kuvassa lasten drinkki mansikan ja sitruunan makuisena valotikuilla (joku oli jo ehtinyt imaista maistiaiset, ennenkuin ennätin kuvaamaan) ja aikuisille kuivaa valkoviniä. Ihailimme laivan ikkunasta talvista ja hieman pöpperöisessä säässä uinuvaa Helsinkiä.
         
Söimme Kapteenin pöydässä lohta, kanaa, ankanrintaa ja pippuripihviä. Aterian kruunasi suussasulavat jäätelöannokset ja aikuisille maistui Irish coffee. Olipas herkullista!
With love,
  M
        

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *