Matkustaminen

en dag i Stockholm

Seuraavana aamuna lähdimme varhain Tukholman keskustaan bussilla. Kävimme läpi Drottingsgatanin kaupat, NK- ja PUB-kauppakeskukset ja viimeiseksi päästiin tyttöjen kauan odottamaan Gallerian-kauppakeskukseen, jossa on Ruotsin ainoa Hollister!
Aluksi ongelmia tuotti Hollisterin outo sijainti. Se oli aivan Gallerian toisessa päässä, ja sen ulkopuolella seistessämme luulimme sitä joksikin ravintolaksi. Ainoa paikka, missä kaupan nimi luki, oli portaan kylki. Lopulta löysimme sisään ja lähdimme juoksemaan ympäri kauppaa hurmioituneina. Musiikki soi kovalla ja kaupassa oli hämyisää, sekä jokapuolella oli hirveästi ihmisiä, mutta se ei menoa haitannut! Kiertelimme hetken, kunnes päätimme mennä sovittamaan vaatteita. Koppeja oli vain 3 ja jonot olivat superpitkät, mutta puolen tunnin päästä Sweat-pantseja päästiin vihdoin kokeilemaan! Sitten vain äkkiä kassalle…
Nämä tuotteet päätyivät lopulta sitten Hollisterin hienoon paperikassiin. Eli molemmat tytöt ostivat suoralahkeiset Sweatpantsit, ja isosisko löysi vielä pehmeät shortsitkin. Vaikka kaupassa jonottaminen olikin erittäin tuskallista, Hollister oli sen arvoinen!
Myös Desigual osoittautui loistavaksi paikaksi käydä. Siellä vaatteet olivat 50% alennuksessa, ja kuvassa näkyvä punainen paitakin saatiin pilkkahintaan! Mekkoakaan ei oltu hinnalla pilattu ja Desigualin jälkeen mieliala oli katossa, ja hirveä nälkäkin melkein unohtui…
Olin jo pitkän aikaa toivonut termosmukia, joka ei vuoda ja eräästä kaupasta saimme kaksi 100 kruunulla, joten nyt minä ja siskoni olemme onnellisia Coffee is the Answer-mukin omistajia.
Valkoinen neulepaita löytyi H&M-kaupasta ja sitä äiti ajatteli käyttää lämpimällä säällä.
 Uusista rannekelloistakin on jo pitkään haaveiltu, joten 2 Regalin kelloa päätettiin sitten pitkän harkinnan jälkeen ostaa. Kyseisessä kaupassa oli alennusmyynnit, joten halvalla kellot kuitenkin saatiin.
Ja kuinkas ollakaan, meikkien ostoa ei tälläkään reissulla voitu välttää… Kotiin kärrättiin mm. Clarinsin rauhoittava naamio ja kosteusvoide, Trind-kynsilakkoja, Sensain ripsivärejä, Chanelin meikinpoistoainetta ja Lancomen meikkivoidetta. Lisäksi olimme niin hyviä asiakkaita, että saimme YSL-pikkulaukun ja punaisen huulipunan…
Viimeiseksi esittelen yrttilaatikon, jonka äiti päätti vielä viime hetkellä ostaa. Teemme sitten postauksen siitä, mitä saamme viljeltyä. Lisäksi samasta kaupasta, mistä löysimme kellot, ostin söpön risti-kaulakorun.
Tähän loppuun vielä illan asukuvat ja laivan hissistä otettu kuva:
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *