Lifestyle

21 tapaa pilata avioliitto

Kävin siis eilen katsomassa tuon 21 tapaa pilata avioliitto, jossa näyttelee mm. Armi Toivanen, Riku Nieminen ja Aku Hirviniemi. Elokuva oli todella hyvä! Se kertoi Sanna Mantereesta (Armi Toivanen) joka tekee tohtorinväitöskirjaansa tutkimalla naimisiin menneiden parien ongelmia. Elokuva oli hauska, mutta joissain kohdin hieman surullinenkin. Suosittelen elokuvaa lämpimästi kaikille, sillä tämä oli paras suomalainen elokuva, jonka olen nähnyt pitkään aikaan…
Elokuva pyöri Maxim-teatterissa, jossa kävin siis ensimmäistä kertaa. Jonkun aikaa siinä meni, ennen kun se löytyi, mutta paikka oli todella hyvä! Se oli pieni ja söpö, sekä parvella, jossa paikkani sijaitsi ei ollut melkein ketään, joten siellä sai istuskella rauhassa. Koko penkkirivillä ei ollut ketään muuta, kuin minä ja kaverini, joten saimme vapaasti levitellä tavaramme penkeille.

Kävimme ennen elokuvaa kahvilla Sokoksen Coffee Housessa, jossa maistoin ensimmäistä kertaa suklaacappuccinoa. Oli tosi hyvää ja paikkakin oli todella viihtyisä, sekä myyjät olivat mukavia!

                                                       with love,
                                                            m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *