Lifestyle

Hyvän mielen ilta

Olin perjantaina pitkästä aikaa yhdessä ystäväni  kanssa viettämässä iltaa ja koska muu perhe halusi mennä lätkämatsiin, niin sehän sopi mainiosti. Olimme viimeksi tavanneet joskus kesällä ja meillä oli ollut monta yritystä ennen joulua tavata, mutta koska elämä on välillä töiden, harrastusten tms. takia turhankin kiireistä, päätimme siirtää tapaamisen suosiolla tänne lopputalvelle.
Alotimme Stockmannin Shamppanjabaarista ja nautimme lasilliset punaista kuplivaa. Baari oli sisustettu erittäin viihtyisästi. Taisi olla suurin osa asiakaskunnasta muuten naisia pienissä porukoissa.

Ystäväni porhalsi suoraan töistä tapaamiseen, joten koska hän kaipasi hieman ehostusta, päätimme suunnata alakerran kosmetiikkataivaaseen. Hetken Lancômen huulipunan värejä siinä testailimme ja saimme kohta avuksemme myyjättären, joka ystävällisesti etsi kanssamme sopivaa viininpunaiseen vivahtavaa sävyä. Sitten myyjätär ehdotti, että hän voisi laittaa ystävättärelleni hieman puuteria ja minä vinkkasin vierestä, että silmämeikkiäkin vähän voisi lisätä. Olimme todella positiivisesti yllättyneitä, kun tämä myyjätär laittoi niin poskipunat, kulmat kuin silmämeikinkin ystävälleni.

Ostoksiahan siinä tietenkin lopulta tehtiin ja saimme vielä uusimman numeron Gloria-lehdestä ja superhyvinä asiakkaina vielä Lancômen näytepurkin Absolue L’extrait heleyttävästä päivävoiteesta. Tuotteeseen on käytetty ”miljoona ruusun kantasoluja” tai jotain… Se tekee tästä tuotteesta aika arvokkaan, hinta taisi olla 300 e (Tästä tuotekokeilusta postaus myöhemmin.) Tuli todella hyvä mieli näinkin pienestä ystävällisestä eleestä! Ilta jatkui herkullisen ruuan ja hyvien juttujen parissa. Kiitokset ystävälleni mukavasta illasta!

                                                                                                             with love,
                                                                                        M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *