Kosmetiikka

15-vuotiaan päivämeikki

Tässä on päivämeikkini salaisuus. Aluksi taivutan ripseni Shisheidon ripsentaivuttimella ja ripsivärinä käytän Sensain kolmekasia. Olen käyttänyt Sensaita yli vuoden, ja se on on täydellinen minulle; ei varise tai lähde hikoillessa treeneissä, mutta tekee ripsistä pidemmän näköiset! Mikä parasta, puhdistusaineiden kanssa ei tarvitse lotrata, vaan ripsiväri lähtee lämpimällä vedellä! Ripsivärin jälkeen laitan yleensä Maybelinen peitepuikkoa, jos sille on tarvetta. Sitten sipaisen kasvoihini Jane Iredalen meikkipuuteria, joka on ollut myös varma valinta n. 2  vuotta. Lopuksi vielä suihkaus Viva La Juicy La Fleuria ja tadaa! Valmiina lähtemään kouluun…
                                                           with love,
                                                                 m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.