Sisustaminen

Sisustustarroilla ilmettä seinään

Ihanan keväisen auringon paistaessa minulla iskee aina sisustusvimma ja etsin ideoita pienten juttujen toteuttamiseen lehdistä, matkoilta taikka sisustuskaupoista. Nyt himo iski Sinellin tarroihin. Olin nimittäin jokin aikaa sitten luvannut piristää nuoremman tyttären huoneen seinää jollain maalauksella tai sisustustarroilla. Aikanaan, kun huone maalattiin harmahtavan roosan sekoituksella, olin kiinnittänyt Ikean kukkatarroista koostuvan systeemin seinään. Ne onnettomat irtosivat kokoajan seinältä ja repsottivat rumasti, joten pakko ne oli repiä irti.

 Nyt päätin kokeilla ihan tavallisia tarroja ja tehdä 80 cm leveän pystykollaasin hopealle kimaltelevista kukkasista. Alku sujui hyvin ja pienillä pisteillä seinän koristelu sujui vauhdikkaasti. Pisteiden väliin sijoitin kukkaset. No, sitten siirryin isoihin kukkasiin ja oletin niiden irtoavan yhtä helposti. Eivät muuten tahtoneet irrota mitenkään. Valkoiset terälehdet jäivät kiinni kalvoon tai takertuivat sormiin. Ne piti sitten erikseen kaikki miljoona lehteä  irrottaa ja tähdätä kukkiin kiinni. Silmät sikkuralla niitä tähtäilin ja onneksi muu perhe oli poissa kotoa, joten sain kihistä kiukusta rauhassa tämän hässäkän kanssa. Mutta kun on aloitettu, se tehdään kunnialla loppuun! Lopuksi lätkin tarroja ilman valkoisia terälehtiä seinälle, ei niitä kukaan kuitenkaan niin tarkkaan tuijota. Niin, nämähän eivät oikeasti olleet mitään sisustustarroja, vaan enemmänkin skräppäämiseen kai tarkoitetut. Maksoivatkin vain pari euroa levy, joita kaikenkaikkiaan meni 4 kappaletta. Katsotaan kuinka kauan nämä pysyvät! Asukas tuntui olevan lopputulokseen tyytyväinen ja sehän tässä oli tarkoituskin.

Huoneessa on söpö kristallilamppu, johon kimaltelevat tarrat seinällä näyttävät hyvin sopivan yhteen.
Onkos muilla tullut ”sisustusinnostuksia” näin kevätaikaan?

                                       
                                                                                                with love,
                                                                              M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *