Lifestyle

Lempikoruja

En ole aikaisemmin perustanut paljoakaan koruista. Mieheltäni olen joitakin koruja saanut ja niillä on tietysti kaikkein eniten tunnearvoa. Osaa en uskalla arkena töissä käyttää, sillä olen muutaman hukannut tai ne ovat rikkoutuneet.  Nuorempana, kun asuin ulkomailla, tuli hamstrattua kaikenlaisia asustekoruja, mutta sitten kyllästyin ja möin niitä pois. Osasyynä oli myös se, että varsinkin korvakorut saattoivat aiheuttaa allergiaa. Vasta vähän aikaa sitten kiinnostuin statement koruista ja asustekoruista uudelleen. Mutta yllä olevassa kuvassa ovat korut, joita käytän eniten, kun olen esimerkiksi lähdössä ulos. Hauskin koruista on tuo hopealusikka ketjussa, jonka ostin pari vuotta sitten Ornamon joulumyyjäisistä. Korutaiteilija kertoi etsineensä kirppareilta ja huutokaupoista hopealusikoita ja antoi niille näin uuden elämän. Kristallikorvikset, jotka hankin laivalta vuosia sittten, ovat saaneet paljon kehuja ja kieltämättä ne ovat kyllä ihanat kimalluksineen.

Asustekoruja käytän päivittäin ja nämä ovat olleet niitä käytetyimpiä. Niin kellonhan ostin vasta ja harmittelin sitä, että kellotaulu kimaltaa sen verran paljon, että joskus on hankala saada viisareista selvää. No, siitäs sain kun olin niin kimalluksen perään. Mieheni lohdutti, että sehän on vain asuste, ei siitä pidäkkään aikaa katsoa.

Tässä ovat korut, joita vanhempi tyttäreni käyttää päivittäin. Guessin koru on saatu Amerikassa ajoittain asuvalta kummitädiltä  ja se onkin ollut mieluisa. Nomination korupaloja olen sukulaisten kera yrittänyt täyttää  ja taitaa olla jo toinen ranneke menossa. Kellon hän sai joululahjana isältä.

Nuoremman tyttären mielusimmat korut ovatkin tässä. Tiara oli ystäviltä viimeisin syntymäpäivälahja ja helminauha on saatu isotädiltä. Kellot ovat myös olleet kovassa käytössä.

                                                                                      with love,
                                                                          M,
                                                                         m and
                                                                         mini m
          

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *