Lifestyle

Laukkuja joka lähtöön

Päätin siis tehdä laukkupostauksen, koska olen saanut vuoden sisällä kaksi uutta ihanaa laukkua, jotka haluan teille esitellä!

Tässä on siis koululaukkuni! Olen rakastunut tähän lopullisesti, sillä tämä on ihanan värinen ja täydellisen kokoinen. Alunperin laukku kuului äidille, joka osti tämän Tallinnassa ollessamme, mutta koska tarvitsin kipeästi uutta koululaukkua, hän lupasi tämän minulle. Aluksi pelkäsin hieman, että likaisin tämän heti, mutta olen ollut hyvin varovainen, ja valkoisena se on pysynytkin. Olen saanut kavereilta kommentteja, että sopisin laukkuni kanssa Sinkkuelämää-leffaan ja päätin ottaa sen kohteliaisuutena, ottaen huomioon miten kalliita laukkuja Sarah Jessica Parker mahtaa omistaa…

Tämän pienen Kipling-laukun sain yli 5 vuotta sitten kaveriltani synttärilahjaksi. Laukku on varmaan ainoa jäljellä oleva lastensynttärilahja, jota en ole ajan kuluessa lahjoittanut eteenpäin tai heittänyt pois. Se johtuu varmaankin siitä, että tämä on erittäin käytännöllinen ja muutenkin söpö. Kännykkä, avaimet ja lompakko mahtuu laukkuun leikiten, eikä sitä aina enempää tarvitsekaan. Vaikka karvainen Kipling-apina on tippunut, vetskari piti ommella uudestaan ja yhdestä taskusta puuttuu vetskarinvetojuttu, tämä laukku on liian rakas poisheitettäväksi!

Tämä ihanuus on ostettu viime syyslomalla Tallinnasta. Laukku on sisältä kiiltävän kuparinvärinen, ja siihen saa kiinnitettyä olkahihnan, jos haluaa. Mielestäni tämä laukku oli yksinkertaisesti niin upea, etten voinut olla ostamatta sitä. En ole vielä päässyt käyttämään tätä, mutta heti kun kesäloma alkaa, minut voi bongata tuo kädessä heilumassa!

                                                          with love,

                                                                m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *