Uncategorized

”These boots are made for walking”

Saanko esitellä välikausikenkäni! Nämä on ostettu viime vuonna, kuinkas ollakaan Tallinnasta…
Kävimme kauppoja kiertäessämme Timberlandin kaupassa ja huomasin nämä ylähyllyllä.
Kävin huvikseni katsomassa hinnan ja pettyneenä huomasin että se oli liian paljon. Sitten äitikin tuli paikalle kehumaan kenkiä ja kysyi, minkä hintaiset ne olivat. Tarkistin hinnan uudelleen ja kuinka ollakaan, korossa oli punainen ’puoleen hintaan’-lappu! Ja kengät olivat kaikenlisäksi viimeinen pari ja juuri minun kokoani! Koulussa olen näitä jonkun verran käyttänyt ja vaikka korkoakin hieman löytyy, pystyssä olen onneksi pysynyt! Kaiken lisäksi näytän ainakin 8 cm pidemmältä nämä jalassa, joten jotain hyötyä näistäkin on…
                                                             with love,
                                                                   m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *