Kosmetiikka

Livbox maaliskuu

Maaliskuun livbox tuli eilen ja innoisaan me ryhdyimme sitä heti avaamaan. Koon puolesta aika pieniä juttuja sieltä löytyi. Kaikki merkit ovat minulle ennestään tuntemattomia ja en ole mitään näistä aiemmin kokeillut, joten mielenkiintoista tästä tulee…
  • Inkivääri & Lime suihkugeeli Primaveera tuoksui miellyttävän mausteiselta, joten uskon sen olevan pirtsakka ja virkistävä. Jojobaöljyä sisältävä suihkugeeli on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle.     
  • Ziaja Vuohenmaito-päivävoide, jonka pitäisi kiinteyttää ja kosteuttaa. Plussaa uv-suojasta. Ajatus vuohenmaidosta kasvoille levitettynä ei hirvitä, onhan tässä jo kokeiltu hyvällä menestyksellä tyrnimehua! (ks.täältä) Päivävoiteen tuoksu oli ihana!
  • Lavera Trend Sensitive Liquid eyeliner-rajauskynän nappasi nuorimmainen ja alkoi heti piirrellä sillä innoissaan (kunhan ei ihmisten ilmoille lähde kovin mustissa rajauksissaan). Aion kokeilla sitä kyllä itsekin, koska silmäni ovat vuotavat ja tämän pitäisi olla myös herkille silmille, jos sitä suositellaan piilolinssien käyttäjillekin…
  • Burt`s Bees hand Salve meni vanhemmalle tyttärelle, sillä hän kärsii todella kuivista käsistä. Sisältää hoitavia kasviöljyjä, yrttejä ja mehiläisvahaa.
  • Ma Provence- Palashampoo, orgaaninen erittäin hyvin vaahtoava palashampoo normaaleille hiuksille. Shampoo on tiivistetyssä muodossa ja vastaa kahta pullollista nestemäistä shampoota! Jos tämä on hyvää, niin miettikää miten hieno juttu tämä on matkustaessa. Eipä vie paljoa tilaa! Täytyy heti kokeilla, sillä vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta.
Luonnonkosmetiikkaa en ole uskaltanut allergisena paljoakaan testailla. Katsotaan nyt sitten miten käy…
Laitan uuden postauksen sitten myöhemmin koemuksistani.

Ai niin, piti muistaa kertoa, että helmikuun Livboxin vartalovoide Love story Body butter on kohta lopussa ja näin kylmillä ilmoilla ihon ollessa kuivimmillaan se on ollut yllävän hyvä käytössä. Ostaisin uudestaankin.
Olay-tuotteet eivät ole minua mitenkään hetkauttaneet ja olenkin tehostanut niillä vain kaulan ja decolteen ihoa.
                                                                  with love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *