Kosmetiikka

Sensai kolmekasi vs Make up store multi lash

Minulla on Tukholman matkalta odottamassa korkkaamaton Sensai kolmekasi (volumising mascara) ja sain vasta lahjaksi lehtitilauksesta Make up storen multi lash mascaran. Molemmat ovat mustia, pidentäviä ja tuuheuttavia ripsareita. Minulla on hyvä syy testailla ja vertailla näitä kahta ripsiväriä keskenään, sillä olen nyt pari vuotta käyttänyt Sensaita ja olen ollut todella tyytyväinen. Silmäni vuotavat herkästi ulkona ja silmän ulkonurkan iho menee ihan rikki kyynelten valumisen takia. Usein syynä saattaa olla ripsiväri, pohjustusväri, rajausväri tai luomiväri. Jotakin allergisoivaa aina löytyy, joten täytyy olla tarkkana. Inci-listoja en ole alkanut tavaamaan ja en ole niistä jaksanut niin perustaa, kun kuitenkin joitakin merkkejä voin käyttää. Pohjustuksena minulla on Dermalogican loistava perfect primer, joka myös auttaa pitämään ihoa silmänurkissa ehjänä, mikäli kyynelnesteen suola alkaa ärsyttämään.

Mutta takaisin ripsiväreihin. Harjat eivät kovinkaan paljoa erotu toisistaan, Sensain harja on hieman kaarevampi. Levittämisessä ei minusta ole eroa. Sensai volumising kolmekasi ei siis saa silmiäni vuotamaan ja mikäli kuitenkin niin käy, vuotaminen pysyy kuin tauti ja kestää aamusta iltaan asti…
Pesu lämpimällä vedellä iltaisin riittää irrottamaan ripsivärin liuskeina/murusina pois ripsistä. No, aina se ei tahdo lähteä niin hyvin pois, kuin mitä lupaillaan. Lotraan aika kauan veden kanssa, jotta kaikki hippuset ovat irronneet ja välillä mietin, että onkohan tämä ollenkaan hyväksi silmänympärysiholleni.
Make up storen multi lash-ripsivärin avasin vasta ja olen nyt parina päivänä kokeillut elämää sen kanssa. Ripset taipuvat kauniisti ja ripsiväri näyttää hyvältä ripsissäni. Pysyvyys on hyvä, mutta auringonpaisteessa ja tuulessa, kun silmäni vuotivat hiukan, alkoi ripsiväri hieman irtoilla ja suttaantua, muttei vielä kovinkaan pahasti. Ihan hyvä sinnittely, I must say, sillä ripsivärin elämä kanssani ei ole aina ihan helppoa.
Vaadin ripsiväriltäni nimittäin täydellisyyttä! Silmänurkat aristivat hiukan käyttöpäivinä. Illalla oli helpotus vain pyyhkäistä Chanelin silmämeikinpoistoaineella (ostettu laivalta) meikit pois. Eli ei loputonta lotraamista veden kanssa! Tästä täysi kymppi. Täytyy sanoa, että testailen vielä tätä ripsaria, mutta tällä hetkellä Sensai pysyy vielä ykkösenä.

                                                            with love,
                                                                  M                

2 Comments

  • Minna

    Löysin googlella tänne ja kiva kuulla, että tuo MUS:n maskara on hyvä! Minäkin sain sen lehtitilauksesta, mutta en yhtä vaan peräti kolme kappaletta (!) Luulin saavani yhden….no, ainakin riittää nyt 😀

  • Mysterious M

    Hei Minna! Kiva kun löysit blogiimme. Sullahan kävi hyvä tuuri, jos sait kolme ripsaria! Nyt huomaan, kun olen viikon verran ripsaria käyttänyt, että tämä ei ainakaan aiheuta arkuutta silmäkulmissa, kuten aluksi luulin, vaan se olikin silmänympärysvoide. Näin näistä oppii!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *