Kosmetiikka

Maalis-Livboxin tuotekokeiluja

Nyt olen tehnyt muutamia kokeiluja tyttöjen kanssa tästä maaliskuun livboxin antimista.
Aloitetaan Ziaja vuohenmaito-päivävoiteesta: Tuoksu oli voimakas, mutta miellyttävä ja voide levittyi hyvin. Nyt neljän päivän käytön jälkeen olen valitettavasti kasvattanut sarven otsaani (liekö vuohen) ja päätin jättää tämän kokeilun tähän. Voin varmaankin käyttää tätä taas kaulan ja dekolteen alueen kosteuttamiseen.
Primaveera-suihkugeeli: Tämä suihkugeeli oli todella raikas ja pirtsakka, kuten tuoksu enteili. Voisin ostaa uudelleen.
Ma Provence-palashampoo: Palaa piti aika pitkään vaahdottaa, jotta pystyin pesemään nuoremman neidin alaselkään ulottuvat kutrit. En tahtonut oikein saada vaahtoamaan. Itselläni kävi samoin, vaikka hiukseni ovat puolipitkät.  Hiukset tuntuivat pesun jälkeen puhtailta, mutta hoitoainetta tunsin kuitenkin tarvitsevani. Lopputulos oli ok ja tämä on kyllä ihan jees tuote matkoilla ja mökeillä. En kuitenkaan usko, että ostaisin tuotetta uudestaan. Hauska ja mielenkiintoinen kokeilu kuitenkin.
Burt`s Bees-käsivoide: Luulin tätä ensin huulirasvaksi ja hyvä, etten laittanut sitä huulille. Haju on kyllä liiankin voimakas.Tyttären mielestä ei kuulemma imeydy ihoon millään. Ei siis mikään hittituote meille.
Lavera eyeliner: Sivellin on ihana ja  väri levittyy hyvin ja sain piirrettyä kauniit rajaukset, mutta… ei pysynyt ollenkaan, vaan suttaantui aika nopeasti, vaikka oli pohjustusvoiteet alla. No, minulla kyllä tahtoo suttaantua melkein kaikki linerit, joten uutta tämä ei minulle ollut. Silmät eivät kylläkään alkaneet tästä vuotamaan, joten siitä pisteitä.
Kaikin puolin kiva kokeilu ja näitäpä en olisi itse bongannut hyllystä, joten hyvä että tuli näin testattua.

                                                             with love,
                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *