Uncategorized

Yrttitarha

Hei, minulla on yrttitarha! Oikeasti olen surkea kasvien kasvattaja ja tasaiseen tahtiin kaikki kukkaset tahtoo kuolla, jos minä olen vastuussa niistä. Muutama viherkasvi meillä on ja mieheni osaa onneksi niitä kastella. Minulla on yksi orkidea, joka on nyt lepovaiheessa, kai. Se kun syksyllä pudotti kukat ja nyt sitten odottelen sen uudelleen heräämistä ja kukkimista. Minä kyllä suuresti epäilen…
Mutta nyt minä olen istuttanut laivalta ostamani Sagaformin (Stockmannilta myös saatavissa) yrttiruukkuun kaksi yrttiä ja noh.. vähän surkealtahan tuo salviaraukka näyttää tuossa vähän hehkeämmän basilikan vieressä. Ohjeita ei tämän ruukkuostoksen mukana ollut, joten irrotin yrteistä kasvatusruukun ja iskin sen aukkoon  lisäten vähän multaa pohjalle. Jos joku tietää, miten tämän kanssa oikeesti toimitaan, niin please, kertokaa! Toivottavasti ne tuosta vähän vielä freesaantuu…

                                                                 with love,
                                                          M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *