Ihonhoito

Iho-ongelmia ja tuotekokeiluja

kuva: emmas
Minulla siis kävi niin hassusti, että sain muutamia patteja sen vuohenmaitovoiteen kokeilun seurauksena ja lähdin niitä sitten hoitamaan kuorimalla ja Dermalogican clearing mattifier geelimäisellä voiteella. Patit eivät vain hävinneet ja huomasin, että iho suorastaan huusi kosteutta. Käväisinpä sitten Kicks-myymälässä kyselemässä hyviä kosteuttavia naamioita, sillä sellainen minulla oli hakusessa. Siellä huomasin Emma S- merkkisen ihonhoitosarjan, jonka entinen supermalli on kehittänyt ja pyysin näytettä Entzyme peeling- kuorinnasta. Sain myös näytteen Clinique-sarjan yöksi jätettävästä kosteuttavasta naamiosta. Illalla laitoin entzym peeling-kuorinnan, josta kerrottiin se, että tuote poistaa kuolleet ihosolut ja antaa iholle hehkua. Sisältää mm. salisyylihappoa, mangoa ja papaijaa. Ei sisällä parabeeneja ja mineraaliöljyjä. Iho saattaa punoittaa käytön jälkeen, mutta rauhoittuu myöhemmin… Tässä vaiheessa hälytyskellot olisisvat alkaneet soimaan, mikäli olisin heti lukenut nettisivuja, joilta nämä tiedot löytyivät. Myyjä kyllä mainitsi ihon punoittamisen, mutta minä kyllä olin kuin mikäkin tomaatti! Laitoin kiireesti Cliniquen maskin ja kyllähän se iltaa myöten sitten rauhoittui.
   kuva: clinique
Naamio tuntui ihan hyvältä, mutta tämän kuorinnan taidan jättää sikseen. Otsa nimittäin alkoi hilseillä kun yritin laittaa meikkivoidetta ja on vain onni, että minulla on otsatukka jonka alle sen sain piilotettua.
 
 
Seuraavana päivänä kävin Stockmannilla Shiseidon myyjän juttusilla ja hän käski jättämään kuorinnat sikseen ja laittamaan moisture relaxin maskia ja käyttämään sitä joka toinen yö aluksi ja sitten kerran viikossa. Tämä olisi ensiapu tai s.o.s-voide tilanteeseeni. Ostin tuotteen ja olen nyt käyttänyt sitä kerran ja iho ei ainakaan enään hilseile. Lisäksi sain pari näytettä kasvovedestä ja puhdistusvaahdosta, joita hän halusi minun kokeilevan. Consentrated balancing Softener, joka on geelimäistä kasvovettä ja tuo näin lisää kosteutusta kasvoille. Toinen oli Extra Rich Clensing Foam, aikuiselle naiselle tarkoitettu puhdistusvaahto, joka on todella riittävä. Huvittaa miten iloiseksi sitä tulee kun saa jotain näytteitä mukaansa. Mutta näin vältetään virheostokset, joten ihan hyvä juttu jatkossakin!
 
                                                              with love,
                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.