Kosmetiikka,  Muoti

Shoppailua

Aurinkoista sunnuntaita! Menneellä viikolla innostuimme vähän shoppailemaan ja kaikenlaisia pieniä juttuja saimme saaliiksemme. Esittelen ne tässä teille:

Zarasta löytyi ihanat kesäisen oransseilla kuvioidut kukkashortsit nuorimmalle tyttärelle. Hän oli niistä niin onnellinen, että sain oikein pidätellä, ettei hän pukisi niitä jo nyt ylleen.

Vanhemmalle tyttärelle löytyi myös Zarasta liukuvärjätyt farkut niittikoristeluineen.

Lindexiltä löytyi pitsipusero, jota itse asiassa lähdimme ostamaan vanhemmalle tyttärelle. Paidan ostettuaan hän tuli katumapäälle ja niinpä minä sain sen, lainausoikeus kuitenkin sen ensiksi ostaneelle. Kuinkas ollakaan mukaan siis tarttui muutakin. Kuvan housut löysin Promod liikkeen ale-rekistä  ja vyön stockalta. Tuon värisiä housuja olin etsinyt jo viime kesästä lähtien ja yhdet vähän tummemmat jo silloin löysinkin, mutta nyt löytyi nappiväri ja pilkkahintaan, kun olivat 60% alessa.
 Kicksissä oli siveltimet 20% alessa ja hankittiin tyttärelle lupaamani poskipunasivellin.
Stockalta sain innokkaalta myyjältä Biothermin näytteitä kasan käteeni, kun siinä vähän rupateltiin. Postausta näistä tulee myöhemmin kun olen näillä leikkinyt. Olen kyllä ikuinen optimisti siinä, että uskon oikeiden tuotteiden jostain joskus löytyvän ja auttavan niin couperosan kun pintakuivuudenkin hoitamisessa. Toisaalta on kiva tutustua uusiin tuotteisiin, mutta ihan kaikkea en kyllä uskalla enää käydä kokeilemaan. Niin, joo… kunhan tämän taas sitten muistaisi kun joku tarjoaa jotain ihmetuotetta!
                                                                             with love,
                                                                    M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *