Hiukset,  Kosmetiikka

No nothing

Kävin tässä perjantaina kampaajalla, ihastuttavalla Oonalla Unika-koulutuskeskuksessa ja sain pirteän liukuvärjäyksen tukkaani. Olin todella tyytyväinen. Hänen asiakkaanaan olen ollut nyt vajaan vuoden verran ja olen ollut joka kerta tyytyväinen lopputulokseen. Oona kuuntelee, mutta osaa myös ehdottaa uusia ideoita sekä on tarkka ja huolellinen. Ne ovatkin asiat, joita todella arvostan kampaajassa! Kyselin Oonalta apua nuoremman tyttären hiuspulmaan. Hänellä on hiuspohjan kutinaa usein ja olen tarkistanut kaiken mahdollisen täistä lähtien. Olen ostellut erilaisia sensitive-sarjan tuotteita, mutta silti kutisee. Hiuspohja voi olla tietenkin kuiva, jos kerran ihokin kuivaa. Joka tapauksessa sain taas uudet putelit mukaani. Sarja on nimeltään No nothing, ”herkkyys on hyve, eikä haitta”. Esitteessä lukee seuraavaa:- tuotteet on suunniteltu herkkääkin herkemmiksi, niissä ei ole mitään ärsyttävää -vain aineita, joita hiuksesi oikeasti tarvitsevat. Siksi ne sopivat herkkäihoisten lisäksi niille, jotka haluavat olla lempeitä hiuksilleen.
  • ei parabeeneja
  • ei väriaineita
  • ei hajusteita


Hei! Hintakaan  ei ärsytä! vain  9,90e kpl. Sarjalta näyttää löytyvän myös muotoilutuotteita. Tytär kokeili ja tykkäsi. Voin suositella.
                                                               with love,
                                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *