Sisustaminen

Aurinko

Kun aurinko alkoi toden teolla paistamaan kirkkaasti, huomasin, että mullahan keikkui ulko-oven ikkunassa vielä talvinen ovikoriste. Kävin kiireesti hakemassa lempikoristeeni Auringon oveen ja heti piristi kummasti. Olen hankkinut tämän joskus aikaa sitten Fiskarsista, taiteilijoiden ostoskujalta ja muistan maksaneeni aika ruhtinaallisesti tästä koristeesta. Vuosia se on koristanut oveamme ja tippunut laattalattialle (onneksi kuitenkin maton päälle) useampiakin kertoja ja säilynyt ihmeen kaupalla ehjänä, mitä nyt sakarat ovat välillä sojottaneet sikin sokin. Näyttää keväältä, kunpa se tuntuisikin siltä jo!

                                                                                with love,
                                                                       M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.