Kosmetiikka

BIOTHERM BEURRE DE LÈVRES

Mini m teki postauksen vähän aikaa sitten huulien hoitamisessa käytettävästä kuorinnasta, jonka voi itse tehdä kotona. Nyt kerron teille huulivoiteesta, jonka äskettäin löysin. (Anteeksi kuvan epätarkkuus)
Biothermin replumping and smoothing lip balm hoitaa huulesi pehmeäksi ja mikä parasta, tähän ei jää koukkuun! Käytän mielelläni huulipunia ja vaikka ne olisivatkin hoitavia koostumukseltaan, niin näin talvella huuleni kuivuvat ja huomaan illalla töistä palattuani etsiväni huulivoidetta. Tämän vinkin sain Stockan myyjältä ja voin hyvillä mielin suositella. Hajuttomuuden ja mauttomuuden vuoksi taitaisi kelvata myös miehille. Maksaa noin 13 e.

                                                               with love,
                                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *