Uncategorized

Kukkakynnet by Konad

Nämä ihastuttavat kukkakynnet saat tehtyä seuraavilla tuottella. Tarvitset ohuen siveltimen, Essien aluslakkaa , Isadoran mustaa kynsilakkaa, Opi hopea-punainen-timanttilakka, Lumenen Natural code 16 Go glittery, Beyu lilahtava metallihohtoinen, vaaleanpunainen 216, valkoinen Konad special nailpolish, Konad laatta M60, leimasin ja pyyhkijä, pink gel glue kynsiliimaa ja Konad nailpolish remover. Lopuksi pieniä glitterytimantteja koristeeksi.
Olen löytänyt idean netistä ja voit muokata siitä mieleisesi käyttäen lempivärejäsi. Yritän saada ohjeet videolle myöhemmin.
                                                                      with love,
                                                             mini m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *