Ihonhoito,  Kosmetiikka

Shiseido Future Solution LX

                                                                                                     kuva: feelunique

Olen nyt kokeillut mielenkiinnolla Shiseidon Future Solution LX  Extra rich cleansing foam-näytepurkkia, jonka sain Stockan ystävälliseltä myyjältä, valitettuani aikuisen naisen kuivaa ihoa ja couperosaa. Löisikö tämä laudalta nykyisen käyttämäni Dermalogican Special Cleansing Gelin? Haasteena on ollut ottaa näytepurkista riittävän pieni määrä kermaista puhdistusvoidetta, joka vaahdotetaan kostutetuissa käsissä ja hierotaan sitten kasvoille. Myyjä varoittikin tuotteen riittävyydestä ja sanoi sen olevan tuotteen huonoin puoli: ”Kun se ei lopu millään! Kestää ainakin 10 kk.” Kasvot puhdistuvat todella puhtaiksi tällä pehmoisella vaahdolla ja ihon punaisuuskin näyttää rauhoittuvan.Tuoksu on lempeän huumaava ja luksustuotteelle ominainen, olematta kuitenkaan liian voimakas. Ihan hyvä tuote näin viikon kokeilun jälkeen. Tuotetta on tuubissa 125 ml ja hinta n.70 e. Olen vielä tyytyväinen Dermalogican tuotteisiin, mutta kunhan nykyinen 500ml puhdistuspullo loppuu ja sopiva tarjous tulee, niin miksipä ei!

                                                                                                                      kuva: feelunique

Toinen näytepurkki oli Future Solution LX Concentrated Balancing Softener. Tämä on siis kasvovesi emulsiomaisessa muodossa ja se myös kosteuttaa ihoa. Lisäksi tuotteen pitäisi parantaa ihon pintaa ja pienentää huokosia. Tätä kehotetaan ottamaan vanulappuun ja laittamaan kasvoveden tavoin kasvoille. Myyjän kanssa todettiin, että mitä suotta haaskata tuotetta vanuun kun sen voi valuttaa suoraan sormenpälle ja sitten sivellä se kasvoille. Tämäkin tuntui hyvältä ja kun olen käyttänyt näitä yhdessä Shiseidon Relaxing Moisture Maskin kanssa joka toinen ilta, jättäen maskin kasvoille yöksi. Iho ollut aamulla rauhoittuneen ja tasaisen näköinen. Tuoksumaailma on näissä Dermalogicaan verrattuna aivan toisenlainen ja tulee sellainen glamour fiilis näitä käyttäessä. Turhamaista, mutta mikäs ei kosmetiikassa välillä olisi? Ainoa miinuspuoli on hinta, 107 e/ 150 ml. Näistä tuotteista iho tykkäsi ja mitään näppylöitä ei puhjennut ja jos nämä eivät olisi niin hurjan arvokkaita, ottaisin ne mieluusti itselleni!

                                                                       with love,
                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *