Uncategorized

Kevättä rinnassa

”Jees! Maata vihdoinkin näkyvissä, nimittäin sulanutta sellaista.” Voisin kuvitella sorsien tuumaavan. Olimme mieheni kanssa viime lauantaina kävelyllä Töölönlahden ympäristössä samalla kun odottelimme tyttöjen harkkojen päättymistä. Helsinki kylpi ihanassa keväisessä auringonpaisteessa ja mieli oli virkeä. Kyllä sitä saa ihmeellisesti lisäpontta auringosta ja ajatuksesta, että on kevät. Takana oli raskas työviikko ja aamun rankka ja ihana JacquelineVilla Millan zumbatunti, mutta silti jalka nousi suht keveästi.

Vaikka tämä lumikuningatar Espan enkelien ikkunassa olikin aivan ihastuttava, sanoisin sille silti mieluusti talven myötä goodbye! Antaa kevään tulla!

Kristallikokoelma oli mahtava kyseisessä liikkeessä ja päätin palata tänne vielä uudelleen ja kehitellä niistä jotain kivaa kotiin. Kevään myötä  näistäkin kristalleista tulee mieleen jään sulaminen kauniiksi pisaroiksi ja siitä sitten vaan ideoimaan uusia juttuja sisustukseen.

                                                                                  with love,
                                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *