Uncategorized

MUSICIANS AGAINST RACISM 2013

Kävin siis ensimmäistä kertaa MAR-tapahtumassa Gloriassa, joka järjesttiin jo kymmenettä kertaa. Tapahtuma oli rasismin vastainen ja esiintymässä oli minulle monia tuntemattomia bändejä, jotka soittivat mielestäni yllättävän hyvin! Illan lopuksi esiintyi Hulda, jota olimme itseasiassa kaverini kanssa lähteneet katsomaankin. Hän lauloi todella hyvin 3 kappaletta, jotka hän oli itse säveltänyt ja sanoittanut. Huldan esiintymisen jälkeen lähdimme sitten kotiin. Yritin ottaa kännykälläni kuvia, mutta kuvien laadussa ei paljoa ole kehumista, 2 megapixelin kameralla…
                                                       with love,
                                                            m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *