Uncategorized

Seurasaari

Viimeisenä pääsiäislomapäivänä oli loistava sää lähteä retkelle Seurasaareen! Täällä ei ole tullut käytyä vähään aikaan, joten oli kiva katsella paikkoja, jossa kävimme usein, kun tytöt olivat pieniä. Joitakin muutoksia oli tullut, kuten ilmaantunut uusia rakennuksia, joita emme muistaneet aikaisimmilta kerroilta. Seurasaari on hyvin viehättävä paikka, vaikka lunta oli vielä riesaksi asti ja polut aikalailla jäisiä. Mutta jääpuikot ja pälvet lohduttivat ja antoivat uskoa keväästä.

Retkellä tärkeätä osaa näyttelevät tietenkin eväät. Meillä oli mukana suklaamunia, keksejä, croissantteja ja mehua. Aurinkosuoja on myös tärkeä muistaa ulkoillessa keväthangilla. Minulla on ollut käytössä syksystä alkaen Dermalogican Age smart skinperfect primer, aurinkosuoja 30 ja m käytti  Jane Iredalia mineraalimeikkipohjaa, josta on tulossa oma postaus. Mini m ei ollut tietenkään muistanut koko aurinkosuojaa ja mies, no.. hän ei innostu moisesta, ennenkuin kesällä tai matkoilla kuumemmassa auringossa.
with love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *