Kosmetiikka

Jane Iredalen mineraalimeikkipuuteri

Sain kerran kosmetologilla käytyäni kehotuksen siirtyä mineraalikosmetiikan pariin ja hän lupaili minulle, että ihoni kunto paranisi. Hän oli vahvasti sitä mieltä, että meikkivoide tukkii ihohuokoset, koska meikkivoiteita ei saa niin hyvin pestyä iholta pois. Ostin sitten superkalliin Jane Iredalin mineraalimeikkipuuterin Tukholman PUB-tavaratalon kosmetiikkaosastolta, jossa se oli kuitenkin kympin halvempi kuin Suomessa… Hinta taitaa nyt olla jotain 60-70 e ja tuote kestää melkein vuoden. Olin jo aiemmin kokeillut mineraalimeikkejä Baremineralsilta, mutta ne eivät vakuuttaneet minua, koska ihoni alkoi kesken päivän kiiltää ja tuntui,että meikki katosi iholta. Mineraalimeikkiä varten olin hankkinut Bodyshopin kabuki-siveltimen, joka on hoitanut hommansa kiitettävästi. Meikki kun tarvitsee omat sutinsa ja olen myös hankkinut erityisen Jane Iredalin sienen, jolla saa taputeltua meikin peittävämmäksi. Mineraalimeikki levitetään siveltimellä, joka hieman muistuttaa partasutia, pyörivin liikkein kasvoille ja meikkiä voi lisätä useita kerroksia sen mukaan kuinka peittävän lopputuloksen haluaa.

 Koska ihoni on vaalea, mutta toisaalta punakka, päädyin Warm Sienna-värisävyyn ja se on tuntunut hyvin luonnolliselta ihollani. Tästä tuotteesta täytyy vielä hehkuttaa sen verran, että siinä on suojakerroin 25, joka on varsinkin näin keväällä tarpeen. Minä varmaan tarvitsisin suojakertoimen 50, mutta kesällä sitten… Joudun ulkoilemaan paljon työni puolesta ja talvisin kun on pakkasta ja viimaa, niin tuo mineraalimeikkivoide ei tunnu suojaavan ihoani, vaan siihen ihan sattuu ja sen vuoksi kikkailen talvet meikkivoiteilla. Meikki tuntuu  huomattavasti paksumummalta, mutta suoja on parempi.

 Laitoin tänään ensimmäistä kertaa tauon jälkeen tuota Iredalia ja se on kyllä niin huomaamaton ja luonnollinen meikki, että täytyy oikein ihmetellä tasaista ihoa. Suosittelin tätä mineraalimeikkiä tyttärellenikin, kun hänen poskensakin alkoivat huolestuttavasti punoittaa ja hän tykästyi tähän meikkiin oitis.
 Ihaninta on se, että tämä on kuulemma niin luonnonmukainen meikki, ettei haittaa vaikka tämä iholla nukkuisi. En nyt suosittelisi sitä kuitenkaan, mutta näin minulle kehuttiin.

Edullisimman hinnan olen löytänyt brittinettikaupasta feelunique.comista ja täyttöpakkauksella on hintaa noin 37 e ja kun maksaa Paypalillä niin on turvallista ja postimaksujakaan ei tule. 10 päivää menee, kun tuote on perillä.

                                                                          with love,
                                                                  M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *