Ihonhoito,  Kosmetiikka

Huhtikuun LivBox

Huhtikuun LivBox tuli vihdoin ja viimein. Tuntuu, että aina muille se ennättää ennen kuin minulle. Entä missä kunnossa se boxi-raukka oli, kun hain sen postista! Oli kuin jyrän alle jäänyt. Postikin oli sen huomioinut joten, ei hätää, mikäli joku olisi ollut rikki tai tippunut kyydistä.

Kaikki tuntui olevan sisällön puolesta kunnossa ja ilahduin kovasti tuotteista. Nyt löytyi jo tasoakin enemmän. Cliniquen All About Eyes Rich -silmänympärysvoide on tuttu minulle jo vuosien takaa. Hyvä tuote, olinkin juuri tänä aamuna käyttänyt viimeiset pisarat Estee Lauderin resilience lift -silmänympärysvoidetta. Hyvä oli sekin ja riittoisa, mutta nyt saan tämän Cliniquen käyttööni.
Simple silmämeikinpuhdistustyynyt ovat minulle uusi tuttavuus, mutta herkkäsilmäisenä huudan ”jiihaata” mikäli se oikeasti poistaa myös vedenkestävänkin meikin. Niinhän tuo lupaa. Matkoilla tämä on varmasti loistotuote.
Avène Eau Thermal -terveyslähdevesi on pullo mistä tytöt meillä varmasti taistelee. Tämäkin tuote on tuttu, sillä olen kokeillut Avénea muutama vuosi sitten couperosaan ja silloin jo tytöt käyttivät riemuissaan tuota lähdevettä. Tämä antaa siis lisäkosteutta iholle varsinkin auringonoton jälkeen ja lennoilla. Pakko varmaan käydä ostamassa toinenkin pullo, jotta molemmille riittää.
Paese -luomiväripaletti on merkkinä minulle uusi, mutta mitkä herkkuvärit onnistuinkaan saamaan. Ihana liila, vaaleanpunainen ja valkea hohtavilla efekteillä. Tällaista olinkin juuri suunnitellut hankkivani ja nyt se tuli kuin tilauksesta. Tästä tulee varmasti suosikkini ja heitän ruskeat sävyt, joita riittää, hetkeksi nurkkaan.
Kaikinpuolin loistoboxi tässä kuussa. Tätä rataa jatkossakin, kiitos!

                                                                         with love,
                                                                 M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *