Käsityöt

Ten years younger

Tämä ”täti”-yksilö saapui meidän kotiimme muutama vuosi sitten, kun mieheni sukulainen oli tullut siihen tulokseen, ettei hän enää 80-vuotiaana jaksa paljoa ompeluja tehdä. Otin lahjoituksen vastaan ja tein muutaman vaatteenkin sitä apuna käyttäen. Juttu on kuitenkin niin, että olen aika ”luonnonlapsi” tässä vaatteiden teossa. Olen kaikki nämä vuodet pärjännyt ilman mallinuken apua, joten en vain osaa käyttää sitä hyödykseni. Istuvien vaatteiden sovittaminen on hankalaa kun tämä ”täti” ei jousta yhtään. Mutta sitten keksin sille uuden tulemisen…

Kyselin, mikäli ”täti” suostuisi nuorennusleikkaukseen ja opetettasiin vielä vähän pukeutumistakin. No, tätihän suostui, kun ei kuulemma kehdannut enää kylillä kulkea vanhoissa rääsyissä. Vaatteet kun olivat ”So outdated”.

TADAA! Uusi versio on tässä ja eikös vain ole kymmenen vuotta nuoremman näköinen! Piukkaakin piukempi sukkapuku pukee noin hyvin trimmattua vartaloa ja tämä musta väri on oikein chic. Tädistähän tuunattiin Elegantti Ellie.

Enää olisi vain alaosan korjaaminen maalilla, jota en tähän hätään vielä saanut. Bauhaus kutsuu vielä tänä viikonloppuna…

Elegantti Ellie sai nyt uuden pestin korujen säilyttäjänä. Kankaana käytin Eurokankaan polyester-kangasta, joka venyi kivasti ja antoi myöten tarvittavissa sovituksissa. Alahelmaan pujotin kuminauhan, joten sukan voi ottaa pois ja pestä tarvittaessa. Jos sinulla luuhaa virttynyt ”täti” nurkissa, ota mallia ja tee sille nuorennusleikkaus.
Pyydän anteeksi, jos joku luuli otsikon alta löytävänsä oikeasti 10 v nuoremman ihmisen stailauksen.
Sitä minäkin toivoisin, mutta sitä kutsua tässä odotellessa!
                                                   with love,
                                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *