Uncategorized

Thomas Sabo

Tänään kävin pyörähtämässä Hulluilla päivillä. Hirveä ruuhka siellä luonnollisesti oli, mutta päätin mennä vielä korukerrokseen ihastelemaan Thomas Sabon koruja, joita olen himonnut jo jokin aikaa. Katseltuani hetken ihastuttavia koruja, tulin siihen tulokseen, että oltuani sairaana viikon, olen ansainnut pienen hemmottelun itselleni ja niinpä olen nyt upean helmiäsirannekorun onnellinen omistaja.  Koruun voi kiinnittää riipuksen halutessaan. Tämän jätin nyt ostamatta, sillä onhan kohtapuolin tuo äitienpäiväkin tulossa… Jo pelkästään noiden suloisten rasioiden takia korun olisi voinut ostaa!
                                                                  with love,
                                                                        M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *