Kosmetiikka

MOROCCANOIL

Hiusten hittituote on ehdottomasti Moroccanoil! Tämän merkin olin huomioinut jo vuosi sitten kun kaikissa ulkomaisissa nerkkokaupoissa tätä hehkutettiin. Oma kampaajani Oona myös mainitsi, että tämä tuote voisi sopia kaikkien meidän perheen hiusten hoitamiseen, niinpä otin vinkistä vaarin ja tilasin tuotetta ensin minipullollisen kokeilua varten. Olemme tutustuneet tähän hiusöljyyn, eikä voi muuta kun ihmetellä, miten hiuksista tulee niin sileät ja hyväkuntoiset! Huumaava tuoksu on iso plussa. Hiusöljyä tarvitsee laittaa ainoastaan pari tippaa, vaikka hiukset olisivatkin pitkät ja paksut. Stockmannilta olin ostamassa uutta pulloa, mutta tuote oli jo loppuunmyyty. Ystävällinen myyjä kuitenkin antoi minulle hätäavuksi minipullon tätä upeaa ainetta!
 
kaikki kuvat: Moroccanoil
 Shampoo ja hoitoainekin ovat olleet aivan loistavia! Ne tuoksuvat hyvälle ja hiukset näyttävät pitkään puhtailta ja kiiltäviltä. Meidän perheen naiset ovat rakastuneet nyt täysin näihin tuotteisiin ja vaikka ne ovatkin hieman arvokkaita, ne todellakin ovat sen arvoisia! Suosittelemme ehdottomasti.
                                                                         with love,
                                                                               M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *