Ihonhoito

Dermalogica ja Hjeronomus by Kauneushoitola Renesance

Olin eilen taas kasvohoidossa ja pitkästä aikaa voi sanoa, että oikeanlaisessa kasvohoidossa. Tämä viehättävä Kauneushoitola Renesance sijaitsee Katajanokalla melkein vastapäätä Kajanokan (vankila) hotellia. Tunnelma oli rauhallinen ja ihanan empaattinen kosmetologi otti minut vastaan ja pyysi täyttämään lomakkeeseen tarvittavat tiedot. Olin varannut Dermalocgica kasvohoidon IPL-valoimpulssihoidolla, mutta kun ihoani oli tutkittu hetken hän tuli siihen tulokseen, että ehkä Hjeronomus-syväpuhdistus olisi nyt tarpeen. Olin saanut ihoni tukkeutumaan ilmeisesti meikkivoiteiden käytön takia. Vaikka olen tehokkaasti puhdistanut ja kuorinut ihoani, niin tämä ei sitten olekaan ollut tarpeeksi ja syväpuhdistus olisi nyt paikallaan. Käytän laadukkaita aineita, mutta tehot eivät pääse vaikuttamaan tukkiutuneen ihon läpi ja kaikki menee vähän hukkaan.Vasta tämän jälkeen voisin ottaa valoimpulssihoitoa, koska samalla kertaa otettuna se olisi liian rajua iholleni. Ilokseni sain kuulla,ettei ihoni ollutkaan niin pahassa kunnossa kun olin pelännyt, vaan sitä jopa kehuttiin paksuksi ja kosteutetuksi. Olin ihmeissäni, sillä olen aina luullut ihoni olleen kuivan ja herkistyneen sekä melko couperoottisen. Saattaahan olla, että Dermalogican tuotteet ovat todella auttaneet kosteuttamaan ihoani ja onhan nyt kuitenkin jo kevät ja pakkaset poissa.
Hjeronomus-syväpuhdistuksen  jälkeen muu hoito tehtiin Dermalogican tuotteilla ja  hoidon aikana minua hierottiin, nypittiin kulmakarvat ja hoidettiin myös dekoltee-alue, mitä monet eivät enää tee ja olo oli ihanan rento ja kevyt kun parin tunnin päästä lähdin kotia kohti. Tämä ihminen teki työtä lämmöllä ja tuntui, että olin asiakkaana arvostettu. Tällaista enää harvoin kokee. Kosmetologi kertoi haluavansa olla hyväntekijänä ja sitä hän todella oli. Viisi tähteä myönnettäköön!
 Lopuksi sain näytteitä Precleanse-puhdistusöljystä ja ohjeita siihen, kuinka öljyn käyttö puhdistaisi ihoni paremmin ja iho ei tukkeutuisi. Olen pitänyt tätä öljyä turhana ja en ole siihen kunnolla tutustunut vielä, joten ehkäpä sille on vain annettava mahdollisuus.
Kaikinpuolin miellyttävä kokemus ja kuukauden päästä menen sitten siihen varsinaiseen valoimpulssihoitoon. Nytkin kuulemma tämä syväpuhdistus hieman vaalensi punakkuuttani ja hoito tekee työtä ihollani vielä viikon verran ja sitten pitäisi olla hehkeänä!

                                                             with love,
                                                       M

4 Comments

 • Anonyymi

  Voi olla, että kokemuksesi oli miellyttävä. Itse olen taas täysin eri mieltä.
  Ensinnäkin, liike on avoinna miten sattuu, eli ei palvele millään tavoin ohikulkijoita ja mitä kosmetologin "hyväntekijyyteen" nyt sitten sanoisi.
  Ammattia sitä pitää harjoittaa, eikä puhella ihmisille mitään huuhaa-juttuja. Yleeensähän nämä ns. hyväntekijät ovat loppupeleissä kaikkea muuta ja saattavat olla jopa vahingollisiakin. Kunhan nyt puhelevat vaan lämpimikseen.

  Kantakaupungin alueella on siis erittäin paljon parempia ja ammattimaisempia yrityksiä ja tekijöitä.
  Kai se jo jotain kertoo, jos esimerkiksi yrityksen nettisivutkaan ei toimi.
  Valitan siis, en voi yhtyä tähän kehuun, mutta hieno hoimma, ettäsulle tämä "hyväntekijä" sopi.

 • Mysterious M

  Yhdyn siihen, että firman nettisivut eivät toimi ja itse myös yritin etsiä tietoa tästä kyseisestä firmasta ennen asiakkaaksi menoa ja sitä tietoa ei löytynyt. Varmasti on totta sekin, että liike ei ole aina auki ja ei siksi pysty palvelemaan niitä, jotka haluavat poiketa ohikulkiessaan. Soittamalla olen itse saanut kometologin kiinni ja jos en heti, niin hän kyllä soittelee takaisinpäin. Suosittelin liikettä työtoverillenikin ja hän oli tyytyväinen hoitoon ja siihen, ettei tuotteita turhaan tyrkytetty hänelle. Olen vuosien varrella kokeillut useita kauneushoitoloita ja näihin kokemuksiin perustuvat omat näkemykseni. En myöskään koe,että ylimääräinen niskahieronta olisi vahingollista, sillä tämmöisiä juttuja tarkoitin "hyväntekijällä". Mutta harmi, jos sinulle on jäänyt toisenlainen fiilis tästä paikasta.

 • Anonyymi

  Hei Mysterious !
  Soitetaanko tähän yritykseeen myös kysyäkseen aukioloaikoja.
  Minäkään en ole sanut puhelimitse kiinni, mutta jos hoitaja onkin hoitamassa asiakastaan, niin silloin hän ei voi vastata.
  Minunkin mielestä jokin asia ei tässä oikein hyvin toimi.
  Hienoa, että on asiakkaan vierellä koko ajan, mutta sillpoin taas ei voi palvella muita asiakkaita ja minunkin mielestä asiakaspalvelu on tärkeää.
  nettisivut kyllä toimii, mutta ovat sellaiset ettei siellä ole edes aukioloaikoja.
  Onko tämä jokin virolainen yritys, vaikuttaa juuri hiukka sellaiselta epämääräiseltä. Tosin, on heissäkin hyviä yrittäjiä, mutta olemme paljon skattalaisina jutelleet tästä liikkeestä eikä, niin ikävää kuin se onkin, ole paljoa hyvää sanottavaa.
  Itse suosittelen keskustassa olevia liikkeitä mm.KS-salonki tai beauty Crace. Heillä yhteystiedot, aukioloajat yms hyvin ilmoitettu ja paikalla ollaan, eikä tarvitse suljetun oven takana kurkkia.

 • Mysterious M

  Onpas ihmeellistä, että et ole saanut Tanjaa kiinni, sillä joka kerta kun olen hänelle soittanut aikaa varatakseni tai muuttaakseni, niin ei ole ollut ongelmia. Onkohan sinulla numerot oikein? Tai onko tiedot nettisivuilla kohdallaan? Näihin en voi ottaa kantaa. Työkaverilla ei ollut mitään ongelmia Tanjan kiinni saamisessa ja hoitoajan tilaamisessa myöskään.Yleensä tässä paikassa on myös kampaaja paikalla ja hän on ottanut minut sisään, mikäli Tanja on ollut varattu.
  Tanja on kyllä ihan suomalainen kosmetologi ja se oli yksi painava syy miksi kyseiseen firmaan menin hoidettavaksi. Mutta mielipiteitähän saa olla ja nämä ovat ainoastaan vain minun omiani ja aion käydä siellä hoidossa tulevaisuudessakin. Mutta, mikäli olet löytänyt itsellesi sopivat hoitolat, niin sehän on vaan hyvä juttu! Mukavaa syksynalkua sinulle ja iloista mieltä kun kelitkin vielä ovat näin mukavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *