Uncategorized

Jalkahoito

Olimme alkuviikosta nuorimman tyttäreni kanssa ostoksilla Helsingin keskustassa ja tarkoitus oli löytää dotter tool. Minulle se ei sanonut mitään, mutta siitä on ollut niin paljon puhetta, että päätimme lähteä sitä etsimään. Liisankadulla piti olla kynsistudio, joka möisi tarvikkeita, joita kynsien koristelemiseen tarvitaan. No, sielläpä ei enää ollut kyseistä liikettä ja olimme hieman pettyneitä huonosta nettisivujen infosta. Ei auttanut muu, kun tallustaa Stockmannille ja toivoa, että sieltä löytyisi. Ihan sattumalta kun olimme pyörineet kynsilakkojen päihdyttävässä väriloistossa, sattui silmäni Orly- kynsilakkahyllyyn ja sieltähän niitä löytyi. Dotter duo tool, jossa molemmissa päissä (tulee mieleen hammaslääkärin sondi) on pampula isompi ja pienempi ja näillä voi sitten taituroida kuvioita kynteen. Taas äiti oppi uutta! Lisäksi saimme kaupanpäälle Isadoran nail art brushin (pitkänomainen ohut sivellin), jota myös käytetään koristelemiseen, koska suostuin ostamaan sen Orlyn kahdenkymmenen euron kimallelakan Holy Holon. Huh! Löytyi sieltä vielä muutakin mukaan, kuten kuva kertoo. Eikä ollut halpa reissu.

Seuraavana oli vuorossa jalkahoito, jonka mini m minulle teki. Mikäs siinä oli ollessa, kun jalat kylvetettiin, kuorittiin, viilattiin ja rasvattiin. Lopuksi tuli lakkaus ja kukkien kuviointi dotter toolilla ja siveltimellä. Kesäiset kukkaset saivat kauniit glitterhiutaleet koristeiksi. Eikö tullutkin söpöt! Toivottavasti mini m suostuu tekemään tuollaiset lakkaukset  vielä kesäksi…

   With love,
M

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *