Uncategorized

Kevät ja Krookukset

Olimme tänään mieheni kanssa pihatöissä ja ilokseni huomasin lumen vierestä suloisen herkät krookuksen kukat, jotka hentoina kurottelivat aurinkoa kohden. Myös joitain tulppaanin alkuja näkyi, joten kohta saamme nauttiia myös niistä. Tämä olisi vuoden ihaninta aikaa, niin jos ei tarvitsisi  kärsiä siitepölyallergiasta… Itse yritän silti nauttia kevään ihmeistä ja sinnitellä allergiani kanssa. En ole ollenkaan vihreän värin ystävä, mutta luonnossa kyllä kestän sitä ja varsinkin näin alkukeväästä kun silmut alkavat avautua ja lehdet tulevat  puihin, jopa minä pidän vaaleanvihreästä! Pienessäkin pihassa riittää hommia ja kun puutarhakalusteita otettiin esiin, alkoi tulla sellainen fiilis,että kohta päästään nauttimaan kunnolla keväästä, grillaamaan ja istuttamaan kukkasia. Pensasaita oli taas ryöstäytynyt käsistä ja katkoin siitä pituutta niin paljon kun yletin. Olen onneton puutarhahommissa, mutta yritän ainakin parhaani. Tämän kevään aikana on tarkoitus kaivaa vanhat mansikantaimet pois istutuslaatikosta ja istuttaa uusia. Mikäs sen ihananpaa kun kesäaamu ja vastapoimitut mansikat omasta maasta aamiaispöytään! Joo.. tuohon taitaa mennä vielä tovi, mutta nautitaan nyt tästä tulevasta. Aurinkoista sunnuntaita!

                                                                               with love,
                                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *