Sisustaminen

Pihan somistusesineet

Keväisin nostelen esille talvehtimassa olleet pihaesineet. Olen joskus keramiikkainnostuksen ollessa kuumimmillaan väkertänyt vaikka mitä hahmoja ja pyttyä. Tässä esittelen pienen keijukaisen peilin edessä. Se raukka on vuosien saatossa menettänyt osan toisesta jalastaan ja pelkään, että viime talven aikana on myös irronnut toinen siipi.Voi siiipirikkoparka! Kovaa on elämä.

Tämä portaanpielessä pitää rosvot loitolla! Oikeasti se on pantterikissamaljakko. Tuli vain vähän häijyn
näköinen. Rakukeramiikkaa muuten.

Viimeisenä on punasavesta muotoiltu Pegasus. Vielä viime syksyn jäljiltä heinähöttöä kupeillaan. Nyt pitäisi vain miettiä, että minne nämä kaverit sijoittelisin ja mitä kukkasia sitten kesempänä laittelisin. Ihanaa aikaa tämä kevät!!

                                                  With love.
                                                         M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *