Uncategorized

Mikrobrownien resepti

Olen surkea kokkaamisessa, (saattaa johtua siitä, että lopetin kotitalouden seiskalla) mutta nyt haluaisin esitellä teille bravuurini, jonka valmistamisessa kukaan ei voi epäonnistua! Löysin siis alla olevan ohjeen  muistaakseni jonkun Formspringistä noin vuosi sitten. Olin ihan innoissani, kun sain kerrankin jotain onnistumaan ensimmäisellä kerralla! Parasta reseptissä on se, että se on erittäin nopea, siihen ei tarvitse paljoa aineksia ja se on todella hyvää.

MIKROBROWNIEN RESEPTI

  • 4 rkl vehnäjauhoa
  • 4 rkl sokeria
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 2 rkl juoksevaa rasvaa
  • 2 rkl vettä

Sekoita ainekset keskenään huolella esimerkiksi Muumi-mukissa ja laita se mikroon. Tämän kokoista mikrobrownieta olen yleensä paistanut mikrossa 1 min 15 sek ( 800W). Jos ainekset puolittaa, paistoaika olisi n. 1 min. Valmiin mikrobrownien päälle voi laittaa vaikka kermavaahtoa…

                                                 with love,

                                                       m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *