Käsityöt

Cheerleadingshortsit

Meidän molemmat neitokaiset harrastaa kilpacheerleadingiä ja sain tässä yhtenä päivänä tehtäväkseni ommella alusshortsit, jotka siis puetaan varsinaisten shortsien alle. Niiden tulee olla sen verran piukeat ,että voi jalkoja nostaa suoraan korvan korkeudelle ja tehdä flikkejä sun muita voltteja, ilman että pitä pelätä, että pikkarit vilkkuu. Näitä alusshortseja tuli sitten väsättyä useammat kun kerran pääsin vauhtiin. Taisi niitä mennä muutamat kavereille myyntiinkin. Vaaleanpunaisissa on hauska kimallus, mutta tuo meidän kamera ei taas anna parastaan. Kyllä se taitaa olla aika hankkia uusi kamera! Mustat puolestaan ovat hauskaa ”käärmeenjäljitelmäkangasta”. Näin sitä taas jälleen kerran ”saa ”osallistua lastensa harrastuksiin, muutenkin kuin vain kuskatessa.
                                                                 With love,
                                                           M


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *