Uncategorized

SWEET SIXTEEN

Tänään rakas tyttäremme täyttää 16 vuotta! Onnea! Olimme pienellä ulkomaan reissulla Tallinnassa hänen kahden hyvän kaverinsa ja toisen tytön äidin kanssa ja palasimme eilen illalla. Kaikilla näillä tyttösillä oli kuusitoistavuotispäivät tässä kuussa, joten tämä oli samalla yhteinen lahja kaikille. Mukavaa oli. Ohjelmaan kuului shoppailua, hyvää ruokaa ja yhdessä olemista. Sää ei taaskaan suosinut, mutta ei voinut mitään. Meillä äideillä oli myös mukavaa höpötellä ja tehdä ostoksia. Harmi vain, että minulla puski flunssa päälle ja koko matkan yritin lääkitä itseäni flunssalääkkeillä (tehotonta) ja toisella äidillä oli hurja yskä. Saalista saatiin ja mieheni ihmetteli, kun tuli meitä hakemaan illalla, että olitteko todella vain yhden yön reissussa kun tavaraa oli niin paljon, ettei 7-paikkaiseen autoon tahtonut mahtua. No, jotkut meistä innostuivat vähän liikaakin shoppailemaan. Mutta nyt täytyy laahustaa kauppaan hankkimaan päivänsankarille kakku, sillä mies lähti hakemaan tyttöjä harkoista.

                                                                               with love
                                                                      M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *