Uncategorized

RIEMUKASTA VAPPUA!

Vappu! Kevään ihanin aika, kaikki vielä edessä. Hiirenkorvat puissa, valkovuokot ja vaaleanvihreää joka puolella. Voi kun tämä vaihe kestäisi pitkään!
Tänään meidät on kutsuttu kylään ja huokaan helpotukseta, ettei meidän tarvitse pitää juhlia. Olen vieläkin flunssan kourissa ja olo on hutera. Ajattelin niin tehdä tänä vuonna munkit itse, mutta kun menin kauppaan ja löysin tuoreita munkkeja, minuun iski laiskuus ja ajattelin, että ehkä  on viisaampi ostaa, kuin alan kipeenä keittelemään munkkiöljyjä ja poltan vielä itseni tai koko talon. Tänään kuitenkin poksautetaan shamppanjapullo ja toivotaan, että flunssa hellittää. Oikein riemukasta vappua kaikille!

                                                                           with love,
                                                                  M

One Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *