Muoti

Conversehullut

Viisi vuotta sitten, kun oli taas aika ostaa kesäkengät, iskä lupasi ostaa meille molemmille tytöille koripallokengät. Converset olivat sillon jo muodissa, mutta ehkä ei ihan niin suosittuja, kun nyt.

Menimme Stadiumiin ja minä sain kuvassa näkyvät pitkävartiset vaaleanpunaiset Converset ja siskoni sai kirkkaanpunaiset. Siitä se villitys sitten lähti ja melkein joka vuosi on uudet pitänyt hankkia. Kokoelmaamme kuuluu tällä hetkellä 6 paria Converseja. Niistä näkyy jo elämänjäljet ja ne ovat olleet mukana jo vaikka missä. Pääsin jopa ripille noissa vaaleanpunaisissa, kun pelotti että kompastuisin albaan…

Kuten kuvasta näkyy, pitkävartisia Converseja olemme uskaltautuneet tuunaamaankin! Nauhat ovat vaihtuneet ja kärjet ovat koristeltu timantein. Olen tehnyt aikaisemmin postauksen vaaleanpunaisten Conversejen tuunaamisesta, jos jäi kiinnostamaan, löydät sen TÄÄLTÄ.
Lyhytvartiset Converset ovat aivan ihanat kesäkengät! Pitkävartiset saattavat hieman hiostaa, mutta sitä ongelmaa näiden kanssa ei ole. Meidän kokoelmamme on aika värikäs ja siksi  halusin synttärilahjaksi myös valkoiset, jotka sopisivat kaikkiin vaatteisiin.
En usko, että minä ja siskoni tulemme ikinä pääsemään yli Converseista, mutta miksi pitäisi? Converset käyvät kaikkeen! Olen jopa nähnyt telkkarissa morsiammella Converset! Niin pitkälle en ihan kuitenkaan aio mennä…
                                                       with love,
                                                             m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *