Käsityöt,  Muoti,  Neuleet

Harmaa neuletakki

Olen huomannut oppineeni itsestäni jotain. Aikaisemmin, kun tein jonkun käsityön ja se ei miellyttänyt saatoin heittää sen harmissani vaikka roskiin. Nykyisin jaksan purkaa ja tehdä samasta langasta jonkin toisen työn ja olen iloinen tästä uudestä piirteestä itsessäni, sillä vihaan purkamista. Niin, että semmoinen stoori on tälläkin kyseisellä neuletakilla. Tein sen pari vuotta sitten ensin tunikamekoksi tyttärelleni, jolle se ohjeen mukaan tehtynä oli kuitenkin aivan liian suuri ja alpakka-langasta tehtynä liian kuuma sisällä käyttämiseen. Langat pyörivät jonkun hetken purkamisen jälkeen nurkissa, kunnes löysin näyteikkunasta makean mallin tuohon takkiin. Mieheni otti kännykkäkuvan minulle takista ja sen perusteella toteutin oman versioni siitä.

                                                                   With love,
                                                            M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *