Käsityöt,  Muoti

Lace shorts

Ylläolevat kuvat ovat olleet inspiraationlähteinäni, kun aloin metsästää pitsishortseja. Viime vuonna, kun äiti Zaran liikkeessä samantapaisia minulle näytti, en ollut ollenkaan niin vakuttunut kun nyt. Joulun jälkeen tajusin, että minun on saatava pitsishortsit! Ensiksi yritin googlettaa kaikkia kauppoja, jotka niitä myivät. Se osoittautuikin vaikeammaksi hommaksi, sillä en tahtonut löytää niitä enää mistään. Syynä saattoi tietenkin olla myös se että etsin kesäshortseja helmikuussa…
Lopulta Tallinnan reissulla löysimme kangaskaupan alekorista pitsinkappaleita, alle euron rulla. Ostimme niitä 7 ja pohjakankaan. Äiti teki shortseja koko sunnuntain, sillä pitsit oli yllättävän vaikea asetella kohdakkain. Ja nyt ne on valmiit! Ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
Tällaiset niistä nyt sitten tuli. Ja eikun kesäkelejä odottelemaan!
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *