Uncategorized

MM-lätkää ja mansikoita

Mekin pääsimme vähän maistamaan lätkä-huumaa perjantaina, kun saimme liput Slovakia-Itävälta otteluun. Mies meni tietenkin siihen illan parempaan Venäjä-Suomi matsiin, mutta no, olihan tuokin ottelu ihan jees, kun suurin osa katsojista oli suomalaisia ja kaikki virittäytyivät illan pääottelua varten. Eipä ollut paineita ja liioin jännitystä kun oli aivan sama kumpi voitti. Mutta fiiliksiin päästiin kuitenkin!

Kotona päätimme sitten herkutella toista matsia katsoessamme mansikoilla ja valkosuklaalla. Olin nähnyt äskettäin Adalmina’s secretin blogissa herkullisia mansikoita ja niitä oli pakko päästä kokeilemaan. No, valitettavasti mansikat, mistä lie olivatkaan, olivat vähän mauttomia, joten tätä reseptiä täytyy kokeilla sitten kesemmällä kotimaisilla mansikoilla…

with love,
M

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *