Muoti

Asukuvia

Pari päivää sitten äiti huomasi pesseensä kuvissa näkyvän mekon itselleen liian pieneksi, jolloin minulle tarjoutui loistava tilaisuus saada uusi kesämekko. Aloin tietenkin heti sommitella asusteita, jotka mekkoon sopisivat ja ilokseni huomasin, että uusi Tallinnasta ostettu rusettivyö sopi yhteen laukun ja kenkien kanssa. Kun vyötä oli lyhennetty ja siihen oli tehty lisää reikiä, että sen saisi tiukemmalle, päätin, että tämä olisi seuraavan koulupäivän asu. Oli kivaa vaihtelua kyllä sille jokapäiväiselle farkut-paita-tennarit-yhdistelmälle. Parhaat asukommentit: ”Tosi suloinen asu!” ”Ihanan kesäiset vaatteet!” ”Vau, sähän näytät Leidiltä!” ”Onko sulla synttärit ku on noin hienot vaatteet?”
Pitäisi varmaan pukea mekko useamminkin?
with love,
m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *