Uncategorized

Äitiys tekee nöyräksi

Palaan vielä viime sunnuntain äitienpäivään ja siihen, miten onnekas olen, kun olen saanut kaksi niin upeaa tytärtä. Tässä on myös toisen tyttäreni kortti, jonka halusin näyttää teille. Äitinä oleminen ei ole aina niin helppoa, mutta ihanaa se kuitenkin on. Positiivisen palautteen saaminen tuntuu aina hyvältä ja kun se tulee teiniltä, sitä osaa todella arvostaa. Varsinkin kun kuuntelee, miten työkaverit painivat ja kiistelevät kokoajan omien murkkuikäisten kanssa, saan huokaista ja olla kiitollinen siitä, että meillä riitoja on vähän ja ne saadaan nopesti selviteltyä. Puheyhteys säilyy, vaikka ovia joskus paiskotaan. Kun saa tällaisen kortin voi vain todeta, että jotain on tullut tehtyä oikein tai sitten meitä on vain siunattu ihanilla lapsilla.

                              With love,
                                    M                                 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *